Garsoniera cocheta, noua Cavar Residence, zona Brancoveanu

Bucuresti,  

ID:3927

330€ / luna

Descriere garsoniera

Garsoniera cocheta, utilata si mobilata intergral, aflata in ansamblul rezidential Cavar Residence,la intersectia bldv. C.Brancoveanu cu str. Turnu Magurele, avand in proximitate statii de autobuz, mall( Grand Arena), hipermarketuri- Carrefour, Lidl, Kaufland, parcuri, zone de agrement, sali de fitness, restaurante, cafenele. 

De ce sa te muti intr-un ansamblu rezidential? Pentru calitatea conditiile aferente habitatului, calitatea vecinilor si a tuturor celorlate beneficii care decurg de aici: zona linistita. sigura( securizata: camere, bariera de acces in complex- siguranta locului de parcare care va fi tot timpul disponibil), spatii curate, cu verdeata. 

De ce sa alegi aceasta garsoniera? Motivele sunt legate de gradul ridicat al conditiilor de inchiriere reprezentat de mobilierul nou, de faptul ca este utilata integral( electrocasnice noi- plita/hota,masina de spalat rufe, cuptor microunde, obiecte de uz zilnic- tacamuri, oale, cani, farfurii), de faptul ca dispune de centrala termica astfel incat nivelul de caldura in timpul iernii reprezinta o alegere personala (blocul este anvelopat, astfel incat costurile de incalzire sunt mult diminuate datorita confortului termic intretinut de aceasta etanseizare a peretilor), de faptul ca exista contorizare separata pe fiecare tip de utilitate care ofera un plus de control asupra cheltuielilor lunare.

Oferim spre închiriere o garsonieră complet nou mobilată, ideală pentru cei care caută un spațiu modern și confortabil. Această garsonieră cochetă este situată într-o zonă excelentă, cu numeroase avantaje ce vă vor facilita viața de zi cu zi.

Această garsonieră este ideală pentru studenți, tineri profesioniști sau cupluri care doresc un loc liniștit și bine poziționat. 

*Preț:330 EUR/lună

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0765366368

Nu ratați ocazia de a locui într-o garsonieră modernă și bine localizată!

Caracteristici garsoniera

  • Numar Camere: 1
  • Zona:
  • Suprafata utila: 27 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 4/4
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Locuri Parcare: 1/Parcare platita
  • An Constructie: 2019

Caracteristici generale garsoniera

  •  Acces:Fata

     Acces internet:Cablu

     Aer Conditionat:Da

     Balcoane:Termopan

     Bucatarie:Inchisa Mobilata Utilata

     Calorifere:Da

     Clasa Energetica:C

     Destinatie:Locuinta

     Dotari:Masina rufe Frigider Aragaz Aer Conditionat TV Cuptor microunde Hota Interfon Dressing

     Ferestre:PVC

     Geam baie:Nu

     Incalzire:Centrala proprie

     Interfon:Da

     Izolatii termice:Exterior

     Lift:Da

     Mobilat:Complet Modern

     Pereti:Lavabil

     Podele:Parchet Gresie

     Servicii:Administrare

     Strazi:Asfaltate

     Tip Bloc:Bloc

     Tip Structura Bloc:Cadre

     Usa intrare:Metal

     Utilitati:Curent Apa Canalizare Gaz Internet

     Vecinatati Spatii:Autobuz Zona comerciala Banca Supermarket Trafic Pietonal Intersectie circulata Parc Mall Restaurant/pub Scoala/gradinita Benzinarie

     Vedere:Fata

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe